Select Page

Tule Vaba Lava etendusele ja saa osa põnevast vestlusest

Jututaja ja Vaba Lava kutsuvad vestlusele “Kus on inimesed?” ning sellele järgnevale Vaba Lava etendusele “Ma võiksin sulguda pähklikoorde”. Laval on, muide, ka ühe Jututaja eaka lugu. Nii vestlus kui lavastus tiirlevad ümber üksilduse ja üksinduse. Vestlust sisustavad etenduse lavastaja Priit Põldma ja Jututaja eestvedaja Mari-Liis Sööt. Mõtiskletakse selle üle, mis on vabatahtlik üksiolek ehk üksindus ja mis sunnitud üksiolek ehk üksildus. Mis ja miks need on, kust need tulevad ja kuhu viivad ning kas ja kuidas neid lahendada. Vestlust veab ERRi ajakirjanik Mirjam Mõttus.

Vestlus algab kell 17.45, etendus kell 19.00.

Toimumiskoht: Vaba Lava teatrikeskus Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus.

Etenduse ja pileti info: https://vabalava.ee/programm/ma-voiksin-sulguda-pahklikoorde/

Etenduse pilet tuleb soodsam, kui sisestada kood: jututaja

Etendus on soodsam ka 21.11 ja 23.11, ent etenduse-eelne vestlus toimub vaid 22.11.

FB sündmus on leitav SIIT.

Jututaja ja Vaba Lava koostöö ajendiks on hiljutine Jututaja ja Tallinna Ülikooli läbiviidud uuring, kus leiti, et vanemad inimesed tunnevad noorematega võrreldes rohkem puudust suhtlemisest pere ja sõpradega ning kinos ja teatris käimisest. Seetõttu loodame neil päevail teatris kohata ka rohkelt noori koos oma vanemate sõprade, sugulaste, tuttavatega.

Korraldajad: Jututaja ja Vaba Lava teatrikeskus, toetab Avatud Eesti Fond projekti “Eakate sotsiaalse isolatsiooni vähendamine” raames.